proizvod
Hrvatski dan mimoza
7.01.2015. Tijekom sljedećeg tjedna u Hrvatskoj, kao i diljem Europe, po deveti put obilježava se Europski tjedan prevencije raka vrata maternice. Cilj brojnih organiziranih događanja tijekom tog tjedna je podizanje svijesti, kako opće javnosti, tako i zdravstvenih radnika i političara, o navedenom zdravstvenom problemu. 17. siječnja ujedno je i Nacionalni dan borbe protiv raka vrata maternice. Rak vrata maternice jedna je od rjeđih novotvorevina, koja ako se otkrije u ranoj fazi razvoja može potpuno izliječiti, a ne samo zaliječiti. Uzročno je povezan s HPV infekcijom. Ovim putem sve žene neovisno o dobi želimo podsjetiti na mogućnost brzih preventivnih pregleda te potaknuti na odaziv lokalnom zavodu za javno zdravstvo. Više o temi pročitajte ovdje: http://www.stampar.hr/hr/novosti/hrvatski-dan-mimoza-7-nacionalni-dan-borbe-protiv-raka-vrata-maternice-17-sijecnja-2015-i-9
proizvod
Zatražite svoj poklon bon
Obratite se Ljekarnama Homeosan u Selnici ili Pribislavcu za dobivanje svog poklon bona s 50% popusta za prehrambeno savjetovalište s magistrom nutricionizma. Osoblje ljekarne uputit će Vas u daljnju proceduru prije konzultacija. Bon je iskoristiv do 31.03.2014.
proizvod
Prehrambeno savjetovalište u siječnju
Prijavite se za konzultacije s magistrom nutricionizma, stručnjakom za prehranu, sljedeće datume u siječnju: Pribislavec 13. i 27.01., Selnica 21.01.2014. Konzultacije se prvenstveno preporučaju osobama s viškom kilograma te s povišenim vrijednostima šećera i masnoća u krvi, kao i kod gihta, visokog krvnog tlaka itd. Raspitajte se u Ljekarnama Homeosan za mogućnost dobivanja bona s 50% popusta.
proizvod
Zimske pogodnosti Ljekarni Homeosan
Ljekarne Homeosan u Selnici i Pribislavcu daruju Vam zimske popuste. Iskoristite ih do kraja ožujka! 1. Za kupnju iznad 200 kuna dobivate 5% POPUSTA na gotovinsko plaćanje! 2. Posljednju srijedu u siječnju, veljači i ožujku (29.01., 26.02., 26.3.) darujemo 10% POPUSTA UMIROVLJENICIMA za gotovinsko plaćanje uz predočenje kartice umirovljenika.
proizvod
Sretni praznici
Obilje poslovnog uspjeha, ljubavi, sreće i ostvarenih snova, sretan Božić i godina nova! Našim suradnicima, kolegama, prijateljima, pacijentima i korisnicima usluga želimo sve najbolje za nadolazeće praznike i uspješnu 2014. godinu. Vaše Ljekarne Homeosan.
0 1 2