proizvod
GRAVIOLA ZA JAČANJE IMUNITETA
Graviola premium se sastoji isključivo od praha najkvalitetnijih listova graviole čiji sastojci će izuzetno učinkovito djelovati na imunitet: oslabljeni imunološki sustav vrlo se brzo oporavlja i postaje djelotvorniji u obrani organizma od mogućih infekcija i bolesti. Osim što se može uzimati i preventivno, djelovanje Graviole Premium posebno se učinkovitim pokazalo kod pacijenata koji se liječe od raka kemoterapijom i začenjem. Primjena je vrlo jednostavna, prah se otopi u čaši tople vode ili soka, a doza ovisi o stanju organizma.
proizvod
CITROFIT KAPI
Citrofit je PRIRODNI ANTIBIOTIK bez štetnih posljedica na zdravlje!! Nije sličan ni jednom do sada poznatom proizvodu. Zbog velikog broja polifenolnih spojeva, bioflavonoida (60.70%), djeluje na široki spektar (preko 800 vrsta) bakterija, virusa i parazita. Za razliku od klasičnih antibiotika, Citrofit nema štetnih posljedica i najvažnije od svega ne stvara imunološku rezistenciju!!
proizvod
MENOVAL - PRIRODNA POMOĆ U MENOPAUZI
Dodatak prehrani koji služi kao prirodna pomoć ženama u menopauzi, kod navala vrućina, promjena raspoloženja, nemira, noćnog znojenja i svih ostalih premeno- i postmenopauzalnih simptoma. Kako se u razdoblju menopauze razine spolnih hormona naglo mijenjaju, kombinacija biljaka u MENOVAL-u olakšava promjene i uspostavlja hormonalnu ravnotežu. Hmelj služi kao prirodni estrogen, konopljika kao prirodni progesteron, a matičnjak djeluje smirujuće i opuštajuće, smanjuje promjene raspoloženja. Preporuka je uzimati jednu tabletu dnevno.
proizvod
RIZOLIP - ZA SMANJENJE MASNOĆA U KRVI
Prirodni dodatak prehrani za smanjenje triglicerida, ukupnog i "lošeg" LDL kolesterola u krvi! Proizveden je fermentacijom crvene riže uz kvasac M. purpureus. Crvena riža tradicionalno se stoljećima koristi u Kini i diljem Azije kao hrana i biljni lijek, a sada je dostupna i u obliku dodatka prehrani! Preporučeni dnevni unos je 2 puta po jedna kapsula dnevno.
proizvod
JANTARNA OGRLICA ZA NICANJE ZUBIĆA
Za razliku od gelova za desni ili sirupa za ublažavanje boli jantarna ogrlica je manje nametljivo sredstvo za umirivanje Vašeg djeteta, koje ima simptome povezane s nicanjem zubi, kao što su nedostatak apetita, želučani problemi, bolovi u uhu, temperatura i prehlada. Ako se nosi oko vrata i u dodiru s golom kožom, djetetova tjelesna temperatura već od 36,6°C potiče povoljno djelovanje jantara. Mogu je nositi sva djeca već od drugog mjeseca starosti uz nadzor roditelja. Jantarna ogrlica dolazi u različitim oblicima i bojama (od najsvjetlije žućkaste do gotovo potpuno tamne). Mogu je nositi djeca i odrasli.
0 1