logo

LJEKARNA JAGODA ĆERIĆ, mr. pharm je ugovorna zdravstvena ustanova u sklopu primarne zdravstvene zaštite, koja počinje s radom 01. kolovoza 2004.godine. Ovo je prva ljekarna u Općini Selnica. Dvije godine nakon otvaranja ljekarne Općina je dobila i svoju prvu ambulantu opće prakse. Obzirom da je stomatološka ordinacija postojala od prije, danas je primarna zdravstvena zaštita na području Općine kompletna.

Ljekarnici (magistri farmacije), kao stručnjaci za lijekove, pomažu ljudima u očuvanju zdravlja pravilnim savjetima o uporabi lijekova i drugih medicinskih proizvoda, pri čemu nastoje pacijenta i njegovo dostojanstvo držati u središtu svoje pažnje, ne samo lijek. Njihova je savjetodavna uloga neprocjenjiva. Za pružanje cjelovite usluge u ljekarni i za veliku pomoć u radu ljekarnici mogu zahvaliti zdravstvenim radnicima srednjeg obrazovanja, farmaceutskim tehničarima, koji zajedno sa njima čine tim koji pruža ljekarničke usluge.

Magistra Ćerić ima dugogodišnje iskustvo u ljekarništu koje stječe u Bosni i Hercegovini, a od 90-tih godina u Međimurju u zdravstvenoj ustanovi Ljekarne Petek, Mala Subotica.

U ljekarni, uz magistru farmacije, rade dva mlada farmaceutska tehničara: Dejan Novak i Kristina Rojko-Košak.

Zajedno predstavljamo tim koji obavlja ljekarničku djelatnost na području općine Selnica. Pod ljekarničkom djelatnošću smatra se savjetovanje vezano uz pravilnu primjenu lijekova, homeopatskih, dijetetskih i drugih medicinskih proizvoda, zatim praćenje nuspojava te njihovo izbjegavanje ili savjetovanje kako ih smanjiti.

MISIJA

Misija ljekarne je pružanje vrhunske usluge zdravstvene zaštite na području sjverozapadne Hrvatske koristeći se znanjima iz područje konvencionalne i alternativne medicine (homeopatije, i aromaterapije) sa svrhom poboljšanja kvalitete života i sveukupnog zdravlja stanovnika ovog kraja. Dobrobit naših pacijenata nam je na prvom mjestu.

Galerija slika